Repüljön velünk 25 célállomásra!

Az utazási korlátozásokat fokozatosan enyhítik, és így Prágából ma már 6 ország 16 célállomására repülhet velünk.

Több információ

Szentpétervárba újonnan ingyenes e-vízummal

2019. október 1-jétől egyszerűsített ingyenes e-vízummal utazhat Szentpétervárra és a leningrádi területekre. Prága és Szentpétervár között naponta repülhet a Smartwings társasággal. További információ: visa.kdmid.ru visa.kdmid.ru.

A Smartwing.com új formát öltött!

A Smartwings honlapja 2019. április 29 hétfőjétől kezdődően új formát öltött. Modernebb formái mellett világosabb és felhasználóbarátabb struktúrát kínál, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy jobban orientálódhassanak, valamint mindenek előtt azt, hogy a repülőjegyeket és a kiegészítő szolgáltatásokat zökkenőmentesen vásárolhassák meg. Hisszük, hogy ez az új weboldal szolgáltatásainkkal való nagyobb elégedettséghez vezet.

Azon ügyfelek számára, amelyek a legolcsóbb árat keresik, a Smartwings újonnan felkínálja csak egy kézipoggyásszal való utazás lehetőséget

Március 31-től a Smartwings három új LITE, PLUS, FLEX árcsomagot vezet be a Economy osztályban, amelyek az úgynevezett Branded Fares elven alapulnak.

Több információ

A Smartwings új fedélzeti BUY-ON-BOARD menüt kínál Önnek március 1-jétől

márciusától új, továbbfejlesztett BUY-ON-BOARD menüt kínálunk a Prágából induló/Prágába érkező járatokon. Termékek széles kínálatából választhat, megkóstolhatja a meleg francia quiche-t, a spanyol tapas-t olajbogyóval, édes fánkot, prémium borokat és sok más terméket. A preferált menü számos változata közül is választhat. A BUY-ON-BOARD menü teljes kínálata itt található.

Repülőjegyek vásárolhatók a 2019 nyári szezonra

A Smartwings megfelel az ügyfelek igényeinek, és jegyeket kínál a 2019 nyári szezonra Málaga, Palma de Mallorca, Valencia, Dubrovnik, Split és London célpontokra. Repülőjegyeket a www.smartwings.com oldalon és az IATA utazási irodákban lehet vásárolni.

A Smartwings egy új Smart Flight alkalmazást kínál ügyfelei számára

A Smartwings egy új Smart Flight alkalmazást kínál ügyfelei számára. Legyen mindig járatra kész vagy végezze el a check-int egyszerűen online. Az alkalmazás jelenleg Android készülékeken érhető el és letölthető a Google Play áruházból.